späť

Cukrárenská výroba

 

Cukrárenskú výrobu v Clube Penati ponúka Benčík Culinary Group. Tím šéfcukrárky Veroniky Bušovej zabezpečuje hosťom klubu denne čerstvé, chutné a kreatívne zákusky.

 Naši cukrári pracujú podľa svetových a moderných receptúr a pri príprave dezertov používajú iba tie najkvalitnejšie suroviny.

 V zákuskoch sa používajú ingrediencie ako špaldová múka, hnedý cukor, kvalitné oriešky, čerstvé ovocie, pravý Philadelphia syr a sú vyrábané s láskou. Žiadne margaríny a umelé stužené tuky u nás nenájdete.

 Ponuku čerstvých zákuskov si môžu hostia každý deň pozrieť priamo vo vitríne v reštaurácii a ochotní čašníci im poskytnú bližšie informácie o aktuálnom sortimente a zložení jednotlivých druhov.

 Sortiment pravidelne obmieňame a medzi naše stálice patria:

 ·                Mrkvový koláčik zo špaldovej múky s Philadelphia krémom ochuteným pomarančom

·                Čokoládový brownie s brusnicami marinovanými v pomarančovej šťave

·                Čokoládovo-kávová torta s čokoládovým ganache krémom

·                Cheesecake z bielej čokolády s jahodami

·                Cheesecake ochutený keksíkmi OREO

·                Orieškovo-čokoládový cheesecake s orieškovým krokantom

·                Mousse z manga na jemnej piškóte s kúskami čerstvého manga v želatíne

·                Citrónová tartaletka s meringue snehom

·                Gaštanová tortička s karamelovým mousseom

·                Veterník karamel / jahoda / čokoláda

·                Makrónky: malina, mojito a slaný karamel

 Okrem zákuskov si u nás môžete objednať aj celú tortu. Vyberte si z nášho stáleho sortimentu alebo vám pripravíme tortu podľa vášho želania.

 S výberom torty na želanie, prípadne s netradičným designom  vám rada pomôže a poradí naša šéfcukrárka Veronika Bušová. Stačí sa ozvať na: busova@bencikculinary.sk